GandraFly

Dragan Popov, svima poznat kao GandraFly, ili kako ga stariji piloti zovu Draganče, je deo paraglajding sveta već 18 godina. Višegodišnji član reprezentacije Srbije s kojom ima zavidne rezultate kao takmičar u disciplini precizno sletanje.

Od 2009 započinje sa zastupništvom za firmu U-Turn, ubrzo zatim i mnogobrojnih firmi za proizvodnju paraglajding opreme. Iz godine u godinu povećava ponudu opreme i sa svojom sposobnošću i fer politikom, GandraFly postaje jedna od vodećih firmi za nabavku opreme u Srbiji. Sada posle 9 godina je zastupnik za: U Turn, Gradient Paragliders, Papillon Paragliders, SkyParagliders, AdvanceParagliders, WoodyValley, SupAir, CortelDesign, Charlly, SkyBean , 777gliders, PlusMax. Takođe ima i mogućnost nabavke opreme od svih ostalih proizvođača koji nemaju zastupništvo u Srbiji.

Najveća novina je da je pre izvesnog vremena pokrenuta i ideja da se kompletira ponuda i otvori i servis za proveru i čekiranje paraglajdera, ali po nemačkom standardu i kompletnom tehnogijom kao i što najveća paraglajding škola u Evropi a možda i svetu Papillon Paragliders radi. Sada u GandraFly servis shop-u možete proveriti i kompletno vaše krilo (poroznost, trim paraglajdera, a po potrebi i izradićemo vam i novi kanap).

Pored prodaje, nabavke i otkupa paraglajding opreme GandraFly je ujedno poznat i po Paragliding Tandem Letovima, gde već godinama uspešno popularizuje paraglajding kako u Srbiji tako i van nje.

Iako u Srbiji već postoji mogućnost poletanja uz pomoć vitla, do sada to nije bila opcija i u Vršcu.  Ali od nedavno je to promenjeno, i u Vršcu se mogu odvijati  letovi uz pomoć prvog stacionarnog vitla u Srbiji.  Samim tim ljubitelji letenja kada meteo uslovi ne omogućavaju poletanje sa Vršačke Kuće će zahvaljujući vitlu svakako moći da uživaju. Planirano je da u skorijoj budućnosti budu dva vitla.

Sve informacije možete pronaći na sajtu www.gandrafly.com

Dragan Popov je obezbedio nekoliko atraktivnih nagrada:

Airstyle kaciga

Skybean light audio vario

U-turn karabini

Check paraglajdera x2

Vitlovanje stacionarnim vitlom x3

Vaučer za tandem let

Hvala Dragane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =