Gugi Para Pro, Nova paragliders, Niviuk Paragliders

Zorana Petrovića Gugija svi znaju kao jednog od pionira našeg sporta ali takodje kao veoma aktivnog pilota i velikog zaljubljenika u letenje.

Verovatno većina zna ali za one koji ne znaju Gugi je diler za Nova i Niviuk brendove.

Nova je od početka poznata kao veoma inovativan proizvodjač.  Poslednje decenije je konstantno u vrhu ponude paraglajdera klase “B” i “C” koje su ujedno i najmasovnije u svetu paraglajdinga. “Mentor” serija paraglajdera više od decenije dominira performansama u visokoj “B” klasi sa kojima uspešno parira većini glajdera iz “C” klase. Prva se usudila da napravi paraglajder niže “B” klase sa potvrdjenim performansama “C” klase. To je postignuto izuzetno velikim brojem ćelija i komplikovanom unutrašnjom strukturom što profilu daje izuzetnu čvrstoću i “čistoću” ali nažalost i podiže cenu proizvodnje. Od Nove je obezbedio kacigu kao nagradu.

Niviuk je kod nas stekao veliku popularnost naročito sa svojim Peak i Artik serijama paraglajdera koji su poznati su kao stabilni sa dobrim performansama. Jedan su od retkih proizvodjača koji ima glajder “CCC” klase koja je ekvivalent formuli 1 medju paraglajderima. Niviuk ima u svojoj ponudi i kompletnu gamu lakih paraglajdera. Od Niviuka je obezbedio ranac za brzo pakovanje kao nagradu.

Pored paraglajdera i opreme ova dva proizvodjača Gugi, trenutno jedini u Srbiji, može da pruži usluge kompletnog tehničkog pregleda paraglajdera koji podrazumeva merenje poroznosti, proveru dužine kanapa i njihovu eventualnu zamenu.

Upravo ovu veoma vrednu uslugu zajedno sa pakovanjem rezervnog padobrana će pokloniti  jednom od takmičara.

Kontakt telefon: 063-633-596

email: gigipg@ptt.rs

Hvala Gugi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + seventeen =