Nagrade za sezonu 2018

 

Poštovani piloti,

potrudili smo se da animiramo naše dilere i proizvođače paraglajding opreme i generalno ljubitelje našeg sporta da obezbede neke simbolične nagrade.
Kao što vidite njihov odgovor je bio odličan pa nagrade nikako nisu samo simbolične!                                                                                                    Nadamo se i višku nagrada koje će naravno  biti podeljene pilotima na lutriji koju ćemo organizovati prilikom proglašenja pobednika.

 

Zoran Petrović Gugi je diler za Nova i Niviuk paraglajdere ali veoma pouzdano radi  proveru, zamenu kanapa i trimovanje paraglajdera.

Za takmičenje je prvi donirao Nova kacigu i uslugu kompletnog tehničkog pregleda i trimovanja glajdera sa prepakivanjem rezervnog padobrana. Od Nivuka je obezbedio ranac za brzo pakovanje “Koli Bag”

 

Koli Bag

Željka Ovuku  svi znaju i on je kao diler Ozone  opreme obezbedio veoma lepe nagrade sa naročitim osvrtom na najbolje kategorije.

 

Ozone nagrada za prvo mesto u pojedinačnom plasmanu

 

        Ozone speed top nagrada najboljem junioru. Još jedan se deli na lutriji

 

 

 

 Ozone nagrada za najduži prelet po kilometrima

 

    Ninja balaclava deli se na lutriji

 

Dve futrole se dele na lutriji

  Ninko Kljukovnica je diler Skywalk opreme. On je izvojio nekoliko zanimljivih nagrada:

 

 Skywalk majica

 

    Skywalk prva pomoć

 

       Skywalk bandana

 

Skywalk flašica

 

Pored pomenutih da kažem da imamo obećanja od Saše Vulića-Air Vuisa, Slobodana Maletića-Swing, Vlade Jankovića-BGD i Dragana Popova-U-Turn i Woody waley da će učestvovati sa nekim komadom opreme. Zahvaljujemo se svima koji pomažu da ovo takmičenje bude još zanimljivije a samim tim unapredjuju naš XC paraglajding. Čim budemo znali sa čim tačno raspolažemo odredićemo za koju kategoriju je koja nagrada i objavićemo ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − two =